www.cukierniazbyszek.fora.pl
Forum Cukiernicze Pracowni Cukiernictwa Artystycznego "Zbyszek"
FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Galerie
Rejestracja
Profil
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Zaloguj
Forum www.cukierniazbyszek.fora.pl Strona Główna
->
Problemy i Porady
Napisz odpowiedź
Użytkownik
Temat
Treść wiadomości
Emotikony
Więcej Ikon
Kolor:
Domyślny
Ciemnoczerwony
Czerwony
Pomarańćzowy
Brązowy
Żółty
Zielony
Oliwkowy
Błękitny
Niebieski
Ciemnoniebieski
Purpurowy
Fioletowy
Biały
Czarny
Rozmiar:
Minimalny
Mały
Normalny
Duży
Ogromny
Zamknij Tagi
Opcje
HTML:
TAK
BBCode
:
TAK
Uśmieszki:
TAK
Wyłącz HTML w tym poście
Wyłącz BBCode w tym poście
Wyłącz Uśmieszki w tym poście
Kod potwierdzający: *
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Skocz do:
Wybierz forum
Zasady
----------------
Regulamin
Czas na forum
Forum
----------------
Problemy i Porady
Dekoracje
Nowe trendy smakowe w cukiernictwie
Nowe techniki
Dla zaawansowanych
Galeria foto
Opinie
Cukiernia
----------------
Cukiernia
Przegląd tematu
Autor
Wiadomość
Bogusia
Wysłany: Sob 20:58, 25 Paź 2014
Temat postu: stabilny tort
witam mam pytanko,robię od dawna torty w stylu angielskim,prawie wszystko jest z nimi ok tylko problem polega na tym że jak robię torcik o wyższej konstrukcji to po pewnym czasie "osiada" nie zawsze jednakowo i wtedy wygląda jak by był krzywy,co mam zrobić żeby się tak nie działo? a może to wina kremu chociaż robię kremy na bazie masełka i to najlepszej jakości,biszkopt też jest super puszysty,proszę pomóżcie by moje dzieła były jeszcze lepsze
pozdrawiam
fora.pl
- załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by
phpBB
© 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin