Forum www.cukierniazbyszek.fora.pl Strona Główna www.cukierniazbyszek.fora.pl
Forum Cukiernicze Pracowni Cukiernictwa Artystycznego "Zbyszek"
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Białko (szałsa) do Ptysi

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.cukierniazbyszek.fora.pl Strona Główna -> Problemy i Porady
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Tomixu_30




Dołączył: 29 Lis 2011
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 6:05, 29 Lis 2011    Temat postu: Białko (szałsa) do Ptysi

Witam mam problem z białkiem (szałsą) do ptysi ubijam białko w proszku po ubiciu dodaje ugotowany cukier i po dodaniu cukru białko siada a w ptysiach się leje po prosu jest brzydkie i się rozlewa, nie wiem co jest tego przyczyną może za mocno ugotowany cukier, proszę o waszą pomoc radę i opinię z góry serdecznie dziękuję.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.cukierniazbyszek.fora.pl Strona Główna -> Problemy i Porady Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin