Forum www.cukierniazbyszek.fora.pl Strona Główna www.cukierniazbyszek.fora.pl
Forum Cukiernicze Pracowni Cukiernictwa Artystycznego "Zbyszek"
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

stabilny tort

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.cukierniazbyszek.fora.pl Strona Główna -> Problemy i Porady
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Bogusia
Gość






PostWysłany: Sob 20:58, 25 Paź 2014    Temat postu: stabilny tort

witam mam pytanko,robię od dawna torty w stylu angielskim,prawie wszystko jest z nimi ok tylko problem polega na tym że jak robię torcik o wyższej konstrukcji to po pewnym czasie "osiada" nie zawsze jednakowo i wtedy wygląda jak by był krzywy,co mam zrobić żeby się tak nie działo? a może to wina kremu chociaż robię kremy na bazie masełka i to najlepszej jakości,biszkopt też jest super puszysty,proszę pomóżcie by moje dzieła były jeszcze lepsze Smile pozdrawiam
Powrót do góry
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.cukierniazbyszek.fora.pl Strona Główna -> Problemy i Porady Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin